Betalen & verzendkosten.

BTW

Alle in onze webshop vermelde prijzen zijn inclusief 21% Btw.

iDEAL

Bij 123kinderfietsjes.nl kunt u gebruikmaken van iDeal betalingen. Deze methode is de meest gebruikte online betaalmethode van Nederland. Het grote voordeel van iDeal is dat uw betaling direct verwerkt wordt en u de betaling gelijk kunt zien op uw bankrekening. U ontvangt direct een melding dat u de betaling heeft verricht en uw bestelling zal z.s.m. mogelijk worden verzonden.

Overboeking

Ook betalen middels een overboeking is mogelijk bij 123kinderfietsjes.nl. Wilt u graag zelf in de hand hebben wanneer u betaald, gebruik dan deze betaalmethode. Let wel op dat uw bestelling pas verwerkt wordt als de betaling binnen is. U krijgt bericht als de betaling ontvangen is, direct daarna zal de bestelling afgehandeld worden.

Bitcoin

Steeds meer mensen maken gebruik van Bitcoins, niet meer dan logisch dus dat je hiermee ook bij 123kinderfietsjes.nl kunt betalen.

Credit Card

Wat is er makkelijker dan betalen met je credit card? Een bijkomend voordeel is dat je met je credit card meestal een aankoopverzekering hebt. Veilig, snel en zeker dus. Bij 123kinderfietsjes.nl kunt u kostenloos met uw credit card betalen.

Paypal

Alle Paypal betalingen die u aan 123kinderfietsjes.nl doet worden door Paypal gereserveerd. Indien de producten niet geleverd worden kunt u via Paypal een onafhankelijk onderzoek laten instellen. Nadat wij van Paypal een bericht hebben ontvangen dat de betaling is gelukt zullen wij uw bestelling z.s.m. uitleveren.

Verzending en verzendkosten

Wij werken uitsluitend met DHL Express voor onze postverzendingen. Voor al uw bestellingen vanaf € 50,- geldt Gratis verzending. Onder de € 50,- rekenen wij € 6,95 verzendkosten.

De waardering van www.123kinderfietsjes.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 6.0/10 gebaseerd op 17 reviews.